Toon onze bestemmingen op de kaart

Afrika

Op zoek naar een authentieke luxe safari naar Afrika? Sinds 1992 verzorgen wij reizen op maat naar Afrika. Wij laten je graag kennismaken met het echte van dit fascinerende continent.

Bekijk voorbeeldreizen

Azië

Als Aziëkenner inspireren wij je graag met een origineel reisvoorstel voor een kleinschalige luxe rondreis op maat met de beste lokale gidsen.

Bekijk voorbeeldreizen

de Pacific

Exclusieve rondreizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, Frans Polynesie (bekend om Bora Bora), Cook eilanden en Fiji. Wij kennen de juweeltjes en inspireren je graag met een origineel reisvoorstel.

Bekijk voorbeeldreizen

Latijns Amerika

Nieuw bij All Over Tours! Op zoek naar een individuele reis op maat naar Latijns Amerika of Antarctica? Dan werken wij graag een origineel reisvoorstel voor je uit.

Bekijk voorbeeldreizen

Indische Oceaan eilanden

Actief op pad door La Reunion of ontspannen op de hagelwitte stranden en ongerepte natuur van de Seychellen, Mauritius en de Malediven. Wij inspireren je graag met een reisvoorstel op maat naar deze droombestemmingen.

Bekijk voorbeeldreizen

De mooiste bestemmingen, exclusief en off the beaten track

Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij droombestemmingen op locaties die niet voor de hand liggen. Kleinschalig en authentiek én omdat wij onafhankelijk zijn doen we geen concessies op kwaliteit. Wij nemen graag de tijd voor je en regelen alles van A tot Z.

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
Naar boven